Εγγραφές

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται online μέσω της ιστοσελίδας www.easyconferences.org.

Το σύστημα εγγραφής είναι ξεχωριστό από το σύστημα υποβολής περίληψη και χρειάζεται ξεχωριστή εγγραφή (sign up).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να πληρώσουν άμεσα χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα (VISA/MASTERCARD), ή με τραπεζική μεταφορά. Για ολόκληρη τη διαδικασία εγγραφής χρησιμοποιείται λογισμικό “one-stop-shop” στη διεύθυνση www.easyconferences.org. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη στη χρήση, πλήρως ασφαλής και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά.  Επιπλέον, το λογισμικό παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής σε βήματα/περιοδικά. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν για το συνέδριο και να επιστρέψουν αργότερα για να κλείσουν επιπλέον υπηρεσίες (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα). Σημειώστε ότι το σύστημα θα δέχεται απεριόριστες αλλαγές/ενημερώσεις μέχρι το κλείσιμο της online διαδικασίας εγγραφής πριν την έναρξη του συνεδρίου.

Βήμα 1

Δημιουργία Λογαριασμού Δημιουργήστε έναν λογαριασμό “easyconferences” στη διεύθυνση www.easyconferences.org

Βήμα 2

Επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης που σας έχει αποσταλεί.

Βήμα 3

Σύνδεση Αφού επαληθεύσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μπορείτε να συνδεθείτε για να εγγραφείτε στο συνέδριο.

Βήμα 4

Δημιουργία Παραγγελίας Ολοκληρώστε την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσω των διαθέσιμων online μεθόδων πληρωμής.

Κόστος Εγγραφής
Κόστος Εγγραφής
Συμμετοχή
€40.00
Φοιτητική Συμμετοχή
Δωρεάν

Για να συμμετάσχετε στο συνέδριο πρέπει να εγγραφείτε στο σύστημα, είτε σαν συμμετέχοντας με κόστος 40.00 ευρώ είτε σαν φοιτητής χωρίς κόστος.

Όσοι επιλέξουν την φοιτητική κλίμακα εγγραφής θα πρέπει να αποστείλουν αποδεικτικό έγγραφο για τη φοιτητική τους ιδιότητα. Αυτό μπορεί να είναι εικόνα της φοιτητικής τους ταυτότητας (νοουμένου ότι αυτή είναι σε ισχύ) ή επιστολή από τον πρόεδρο του τμήματος στο οποίο φοιτούν στο οποίο να πιστοποιεί ότι μέχρι την μέρα διεξαγωγής του συνεδρίου οι αιτούντες θα διατηρούν την φοιτητική ιδιότητα.

Αποστείλετε το αποδεικτικό έγγραφο σας στην διεύθυνση support@easyconferences.org με αναφορά στο πεδίο θέματος του ηλεκτρονικού μηνύματος το όνομα του συνεδρίου (3ο Παγκύπριο Συνέδριο Χρόνιου Πόνου).